מצרכים
6 כוסות מרק בטעם עוף
2 כוסות כרוב לבן קצוץ
1 כוס בצל קצוץ דק
1 כוס גזר פרוס דק
1 כוס סלרי פרוס
1 כוס לפת קצוצה
1 כוס עגניות קלופות וקצוצות (אפשר מקופסא)
200 גר´ תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
2 כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקיים
כפית פלפל
1 כוס שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות של 2 ס"מ
1 כוס קישואים פרוסים לפרוסות גדולות (עדיף כהים)
1 כוס (180 גרם) שעועית לבנה או אדומה מבושלת
1 כוס פסטה קצרה מבושלת
45 גרם גבינת פרמזן -אפשר לוותר לארוחה בשרית
הוראות הכנה
1. בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרק, הכרוב, הבצל, הגזר, הלפת, הסלרי, העגבניות, תפוחי האדמה, והתבלינים.
מכסים ומבשלים 20 דק´.
2. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה והקישואים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
3. מוסיפים את השעועית והפסטה, ומביאים לרתיחה ומגישים מיד.
יוצקים ל- 6 צלחות ומפזרים גבינת פרמזן מלמעלה