עוגת אגוזים במיקרו!

חדשות כיפה McGonagall 21/12/08 00:00 כד בכסלו התשסט

מצרכים

1 כוס סוכר חום

2 ביצים

שליש כוס שמן

1 כפית תמצית וניל

1 כוס קמח תופח

1 כוס תה ממותק בכפית סוכר.

חצי כוס אגוזים קצוצים

לציפוי: 3 כפות גדושות אבקת סוכר, או קרם שוקולד (פירוט בסוף המתכון)

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

שמים את הביצים, סוכר, שמן, ותמצית וניל ,למעבד מזון להב מתכת. מערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.

מערבבים את האגוזים עם הקמח. שופכים לעיסה . מוסיפים את התה בהדרגה. מערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.

משמנים קלות תבנית פאי 26, מתאימה למיקרו.יוצקים את העיסה. מכסים במכסה גבוה. מפעילים ל9 דקות עוצמה מרבית. נועצים קיסם עץ בעוגה. היא מוכנה כשהקיסם יוצא יבש.

מפזרים אבקת סוכר, או מכינים קרם שוקולד במיקרו.

50 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביו.ת. מוסיפים כפית מרגרינה. 3 כפיות סוכר. 2 כפות מים. מכניסים למיקרו לדקה אחת. מוציאים. בוחשים היטב. יוצקים על העוגה בעודה חמה.

הערות

כתבות נוספות