מצרכים
חצי חבילת נודלס (ביצים או מירק - תרד, דלעת, גזר..)
חצי שקית קטנה בוטנים קלויים וקלופים
שליש שקית שעועית ירוקה קפואה/ כמות מקבילה של שעועית ירוקה טרייה
חצי כוס סויה, כף קורנפלור, כף סוכר חום, תבלינים - מל"פ, זנגויל.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
הסלט מורכב משלושה רכיבים - נודלס ברוטב, בוטנים מרוסקים ושעועית מבושלת/מאודה. מכינים כל אחד בנפרד ומרכיבים לפני הגשה.
נודלס: מכינים את הנודלס לפי ההוראות על על החבילה. מסננים ומוסיפים כפית שמן שומשום (אם אין אפשר שמן זית) ומערבבים כדי למנוע הדבקות. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את הסויה והקורנפלור ומחממים בווק/מחבת גדולה.ברגע שמתחיל להתחמם מוסיפים את הסוכר והתבלינים טמערבבים היטב. צריך להיזהר שלא לשרוף את הקורנפלור - אם אין ווק כדאי להוסיף סויה לשם כך. מוסיפים לווק את הנודלס ומערבבים עד שכל האטריות מצופות ברוטב. מסירים מהאש ומניחים להצטנן.
מכינים את השעועית לפי ההוראות אם היא קפואה או מאדים אותה. כאשר היא רכה אך עדיין פריכה זורקים אותה למים קרים - אחרת היא ממשיכה להתבשל מהחום שצברה.
מרסקים את הבוטנים.
לפני הגשה מרכיבים את הסלט.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון שלי