מצרכים
¨ 1/2 ק"ג קישואים קטנים. ,
¨ 3 כפות פירורי לחם. ,
¨ 2 כפות קמח ,
¨ שמן זית.
¨ מלח, פפריקה, אבקת מרק, פלפל שחור- לפי הטעם.
¨ 20 גר´ מרגרינה
הוראות הכנה
חוצים את הקישואים לאורך. מערבבים עם שמן זית.
בשקית קטנה מערבבים פירורי לחם ותבלינים מכניסים את הקישואים מנערים עד שהם מצופים היטב (2-3 יחידות כל פעם) מניחים על תבנית משומנת וחותכים את מרגרינה לחתיכות קטנטנות ומפזרים מעל.
אופים בחום בינוני עד שהקישואים רכים ושחומים.