חזה עוף ממולא בפטריות

חדשות כיפה אחת מל"ו 20/11/08 00:00 כב בחשון התשסט

מצרכים

בצל,

חבילת פטריות שמפניון טריות,

קילו חזה עוף,

קמח,

ביצים,

פירורי לחם.

מעט שמן.

קצת רוטב סויה,

תבלין עוף בגריל, או לפי הטעם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים אותו.

מוסיפים פטריות. מתבלים לפי הטעם. אפשר גם מעט א´ מרק פטריות.

מבשלים עד שמבושל ואין נוזלים.

מצננים.

את חזה העוף פורסים כמו לשניצל לפרוסות דקות. בכל פרוסה שמים בערך כף מלית ומגלגלים. טובלים כמו שניצל, בשלוש קערות שונות לפי הסדר: קמח, ביצים ופירורי לחם. אפשר להוסיף רוטב סויה או חרדל לביצים ותבלינים לפי הטעם לפירורי הלחם.

מצופפים בתבנית.

שמים מעט שמן למעלה ואופים כעשרים דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

יוצא טעים מאוד ורך מאוד!

כתבות נוספות