תבשיל עוף בתפו"א

חדשות כיפה סליפווקר 08/11/08 00:00 י בחשון התשסט

מצרכים

2 בצלים בינוניים חתוכים

תבלינים

כרעיים

4 גזרים

4 תפו"א

1 עגבניה

מים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1.מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים תבלינים ועוף ומטגנים קצת.

2.מוציאים את העוף, שמים תפו"א וגזר בשכבות ומטגנים אותם קצת. מוסיפים מעט מים ומבשלים כרבע שעה

3.מוציאים קצת מהגזרים והתפו"א, שמים את העוף בסיר ומעליו את התפו"א והגזר שהוצאנו.

4.מוסיפים מעל הכל עגבניה אחת, ומים לכיסוי.

5.מבשלים כחצי שעה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות סבתא של האישלי

כתבות נוספות