נזיד עדשים בתוספת עגבניות

חדשות כיפה טינקר 28/10/08 00:00 כט בתשרי התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כוס וחצי עדשים אדומים

2 בצלים

3 תפו"א

3 גזר

תבלינים- מלח, פלפל, כמון, כורכום, פפריקה אדומה מתוקה/חריפה (לפי הטעם)

הוראות הכנה

לברור את העדשים, לשטוף ולסנן.

לטגן קוביות של בצל,

להוסיף קוביות של תפו"א

להוסיף גזר מגורד עבה,

לטגן מעט.

מוסיפים את העדשים,

מוסיפים את התבלינים.

מערבבים

לשים מים בכמות הרצויה.

לחכות שירתח ויתבשל כחצי שעה.

להמתין לאברהם אבינו או לאורח אחר, ולאכול בתיאבון.

הערות

לפי כמות המים

המתכון באדיבות שרה אמינו.

כתבות נוספות