פשטידת קישואים ורוקפור

חדשות כיפה בקי בובה 16/10/08 00:00 יז בתשרי התשסט

מצרכים

בסיס לפאי

3-4 קישואים יפים

2 שיני שום קצוצות

150 גר´ רוקפור

1 חבילה שמנת מתוקה/לבישול

פירורי לחם מטוגנים (מספיק לכסות את הפשטידה)

הוראות הכנה

חותכים את הקישואים לקוביות, שמים עם קצת שמן זית ומל"פ ושמים גריל ל5-10 דק´ או אופים ב180 כ-20 דק´ (כמו שמכינים אנטי פסטי).

מסדרים את הבסיס לפאי בתבנית.

שמים שכבה של הקישואים והשום.

שמים שכבה של רוקפור מגורד.

שופכים מעל הכל את השמנת.

אופים 20 דק ב-180 מעלות, מפזרים מעל את הפירורי לחם ואופים עוד 10 דק´.

הערות

ניתן להוסיף גם אגוז מוסקט טחון

כתבות נוספות