בורגול פשוט וטעים!

חדשות כיפה 1122334455 03/10/08 00:00 ד בתשרי התשסט

מצרכים

בורגול ברור ושטוף

בצל

רסק

אבקת מרק/מלח

(אפשר להוסיף גם פלפל, כורכום וכו´)

קטשופ

הוראות הכנה

לטגן בצל (אם אוהבים אז גדול ואם לא אוהבים אז קטן) להוסיף בורגול ולטגן קלות, לכסות במיים ולהוסיף מעט רסק, אבקת מרק או מלח, והמרכיב הסודי- קטשופ! ולתת לזה לרתוח תוך ערבוב מדי פעם. מומלץ מאד לשונאי אורז, זו תוספת מעולה.

הערות

כתבות נוספות