עוגיות שושנים מבצק פריך

מתכונים

מתכוניםשלחו מתכון פורום מתכונים
חפש

עוגיות שושנים מבצק פריך

כשרות פרווה
2
187
רכיבים 1 גביע שמנת חמוצה אפשר להחליף ב-2/3 כוס מיץ תפוזים
1 חבילת מרגרינה (200 גרם)
1 חבילת קמח תופח אסם (1/2 2 כוסות)
3 חלמונים (החלבונים לקרם)
2 כפות סוכר

לקרם המילוי:
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
*לגיוון: אפשר להוסיף כף אבקת קקאו
הכנה לבצק: מערבלים בקערה במהירות איטית את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק אחיד ונוח לעיבוד.
לשים מעט ומקררים כחצי שעה.

לקרם: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכר וחבילת פודינג וניל תוך כדי ערבול לקצף נוקשה.

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים על כל עלה 1/3 כמות מהקרם ומגלגלים לרולדה. חותכים לפרוסות בעובי כס"מ ומסדרים בתבנית על צידן החתוך.
אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד שהפרוסות יזהיבו.
עוד מתכונים
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. מתכון מעולה!!
12/11/2008
ניסינו והתלהבנו!
תמונה
2. אפשר להכין את הבצק גם בלי חלמונים!
12/17/2008
כן, בלי חלמונים.
תמונה
3. היה טעים מאוד
3/8/2009
מתכון נהדר, מדוייק וטעים-טעים. ההכנה עצמה לא דורשת הרבה מאמץ, אבל לחתוך לפרוסות לקח לי המון זמן.
לדעתי התוצאה שווה את הז. השושנים יוצאות טעימות ונראות נהדר! כיף לאכול וכיף להגיש לאורחים!
אגב, לי יצאו מהמתכון בערך 45 שושנים.
תמונה
4. טיפ לחיתוך קל
8/4/2010
אחרי שמגלגלים לרולדה, להקפיא את הרולדה לכ- 12 שעה במקפיא. החיתוך אחר כך הרבה יותר קל
תמונה
5. **תיקון טעות. להקפיא לחצי שעה
8/4/2010
:-)
תמונה
6. מצויין!!!!
10/10/2010
מתכון ממש מצויין,אהבתי מאוד...
תמונה
7. הקפאה
3/7/2011
ניתן להקפיא את העוגיות?
תמונה
8. טעים מאוד
5/2/2011 3:03:00 PM
עשיתי עם אניסטנט פודינג בטעם שוקולד
תמונה
9.
1/27/2012 4:55:00 AM
מדהימות שינית את השמנת החמוצה בקצפת צמחית ויצא מדהים
תמונה
10. לא מספיק מתוק
3/13/2013 7:00:00 PM
מומלץמתוק מומלץ להוסיף אבקת סוכר