אפונה בפירורים

חדשות כיפה אמא חמסה 19/08/08 00:00 יח באב התשסח

מצרכים

3 כוסות אפונה

30 – 50 חמאה

½ כוס פירורי לחם

מעט מלח.

מעט רוטב סויה (לא חובה)

הוראות הכנה

מבשלים את האפונה בהרבה מי מלח וללא מכסה, בבישול מהיר (2 – 3 דקות לאפונה קפואה, מעט יותר לאפונה טרייה). מסננים. בזמן שהאפונה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת ומשחימים בה ½ כוס פירורי לחם עם מעט מלח. אמערבבים את האפונה עם פירורי הלחם. אפשר להוסיף מעט רוטב סויה לטעם.

הערות

כלום עבודה ויוצא מעדן!

כתבות נוספות