תפוחי אדמה בסגנון מקורי

חדשות כיפה פו_הדב 17/08/08 00:00 טז באב התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 בצל

2-3 תפו"א בינוניים מבושלים

תבלינים- מעט מכל דבר: פפריקה מתוקה, כרכום, מלח, כמון, אורגנו.

הוראות הכנה

*מטגנים את הבצל בשמן, לפני שהוא משחים מוסיפים לו תבלינים, מערבבים, וממשיכים בטיגון, מוציאים אחרי שהוא שחום קלות.

*את התפו"א המבושלים (שיתבשלו אבל לא מדי, כי אז הם פשוט מתפוררים בחיתוך) מוציאים מהסיר, חותכים לחתיכות קטנות, בערך בגודל של עבנית שרי, אחרי שהם מתקררים שופכים עליהם את השמן עם הבצלים המטוגנים-מטובלים, מערבבים ובתאבון!

הערות

ל 3 אנשים טעים ופשוט!
מתכון שהומצא עקב 9 הימים..

כתבות נוספות