מצרכים
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 מיכל קצפת ריצ´
כוס שוקולית
כוס קמח
אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
לציפוי:
100 גר´ שוקולד
1/2 מיכל קצפת ריצ´
הוראות הכנה
מקציפים את הביצים(ללא הפרדה)
מוסיפים לפי הסדר:1/2 כוס שמן,אבקת אפיה,1/2 מיכל קצפת ריצ´,קמח,שוקולית.
מערבלים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים כ1/2 שעה בחום בינוני.
מיד בצאת העוגה מן התנור מחוררים בעזרת מזלג.
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם 1/2 מיכל הקצפת שנשאר.
יוצקים על העוגה.
לשמור במקרר.
העוגה נחטפת!!!
שבת של שלום...
הערות
1 עוגה מהירת הכנה.מצוינת להכנה בשיתוף עם ילדים.טעימה ונחטפת...נסי ותווכחי...
המתכון באדיבות עובר מפה לפה...