מצרכים
1/2 1 כוס קמח
אבקת אפיה
3 ביצים
2 כפות שמן
קורט מלח
1/2 2 כוסות מים
הוראות הכנה
1. מערבבים את כל החומרים במיקסר.
2. מחממים במחבת טפלון שמן ולאחר שהוא חם מוסיפים לבלילה.
3. בעזרת מצקת קטנה שופכים למחבת בתנועות סיבוביות על-מנת שדף הבלינ´צס תצא דקה ועל כל נפח המחבת.
הטיגון הוא מהיר וקל.
כשדפנות הדף בלינצ´ס מתחיל להתרומם, הופכים ונותנים עוד מספר שניות של טיגון קל לצד השני ואז מוציאים.
הערות
כ- 15 דפים