מצרכים
פילה דג סול
לימון
קמח
מעט שמן
בצל
כוס מים חמים
כף אבקת מרק עוף
כף רוטב סויה
מלח
פלפל שחור
שמיר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
משרים את הדג חצי שעה במיץ לימון
מקמחים ומטגנים דקה מכל צד ומעבירים לתבנית/ כלי הגשה
באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמיר ומצמצמים את הרוטב (בערך שלוש דקות)
שופכים את הרוטב על הדג...
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
6 מנות