נתחי עוף בתבלינים!

חדשות כיפה ינ0ב50 01/08/08 00:00 כט בתמוז התשסח

מצרכים

ירכיים ושוקיים עוף טרי/קפוא.

תבלינים: גריל עוף.

זנגביל.

אבקת מרק עוף.

פפריקה מתוקה/חריפה.

מעט מלח רגיל.

הוראות הכנה

לוקחים קערה ושמים שלוש כפות של תבלין גריל עוף שתי כפות של זנגביל שתי כפות אבקת מרק עוף כפית מלח ומעט מים כדי ליצור תערובת של כל התבלינים.

לאחר שיש תערובת לוקחים כל חלק מהעוף בנפרד ושמים בתערובת שיש ושמים לב שכל העוף קיבל את התבלינים. לאחר מכן שמים את כל החלקים בתבנית שמתאימה לאפיה בתנור ושופכים את שאר התערובת לתבנית עם העופות.

המלצת השף:לאחר מכן רצוי להשאיר את התבנית בחוץ למשח חצי שעה כדי שהתבלינים יספגו בעוף.

לאחר חצי שעה להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180-200 מעלות למשך של כ- 55-70 דקות תלוי במכשיר האפיה שלכם.

ב-ת-א-ב-ו-ן!!!

הערות

כמה שרוצים זה משתנה מכמות לכמות טעים מאוד ופשוט מאוד להכנה!

המתכון באדיבות פרטי

כתבות נוספות