עוף מוקפץ בירקות בסגנון סיני- פשוט

חדשות כיפה הריונית בקטן 06/07/08 00:00 ג בתמוז התשסח

מצרכים

חזה עוף

בצל גדול

פלפל אדום

2 גזרים

רוטב סויה

רוטב צ´ילי מתוק

הוראות הכנה

לטגן בצל במחבת ווק

להוסיף את החזה עוף כשהוא חתוך לרצועות

לטגן אותו עד שהרצועות מלבינות

להוסיף פלפל אדום חתוך לרצועות

ו2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות

להוסיף 2 כפות רוטב סויה ו2 כפות רוטב צ´ילי מתוק

לערבב עד לספיגה של הרטבים בירקות, להנמיך את האש ולערבב מידי פעם כ-10 דקות.

הערות

2 סועדים מתאים מאוד להגיש על אורז לבן

כתבות נוספות