מצרכים
בצק:
בעיקרון חצי כמות של בצק שקם
מילוי שכבה ראשונה:
4 בטטות בינוניות מבושלות עד ריכוך במיקרוגל.
1 קופ.פטריות
2 בצלים
1/2 כוס חלב
מעט חמאה
אגוז מוסקט מלח ופלפל שחור גרוס.
מילוי גבינות:
200 גרם גבינת רוקפור
150 גרם קצ´קוול
1 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח פלפל שחור גרןס ומעט אגוז מוסקט
הוראות הכנה
מילוי שכבה ראשונה:
מטגנים בצל ופטריות במעט שמן זית
מכיניפ פירה מהבטטות מוסיפים פנימה את שאר החומרים ואת הבצל והפטריות מתבלים ומערבבים.(אני הוספתי גם 2 כפות סולת כדי להסמיך.)
מילוי גבינות:
מגרדים את הגבינות מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
הרכבה:
מרפדים תבנית עגולה בבצק שכבה דקה עם שוליים.
מעל את פירה הבטטות ומעל את מילוי הגבינות.
מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה