עוף טנדורי

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/06/08 00:00 כב בסיון התשסח

מצרכים

מיץ לימון משני לימונים, מעט מלח, 2 כפות סחוג אדום, 2 כפיותכ כמון, 2 כפיות שום כתוש, כפית זנגביל טרי קצוץ, כפית קארי, כפית גאראם מסלה תערובת תבלינים הודית. אפשר לוותר). 3/4 כפית גרגרי קצח, כף שמן, 1/4 כפית צבע מאכל אדום (לא חיוני).

הוראות הכנה

הכנה: מערבבים את כל החומרים למשרה ומשרים בתוכם את חלקי העוף. מאחסנים לילה במקרר. מרנסים את העוף עם המשרה לסיר חרס. מכסים ומכנסים לתנור קר. מחממים לחום גבוה (225 מעלות). אופים חצי שעה.שופכים את הנוזלים שהצטברו בסיר וממשיכים לאפות עוד 3/4 שעה.

[הערה: כדאי לבדוק מידי פעם, כי אצלי זה התחיל להשרף!]

הערות

חריף, ומי שפוחד מחריף יכול להמעיט כבמויות החריפים

כתבות נוספות