לזניה

חדשות כיפה ח.ח 15/06/08 00:00 יב בסיון התשסח

מצרכים

2/3 עגבניות אדומות בשלות

2 בצלים בינוניים

1 קופסת רסק עגבניות קטן או בערך ארבע כפות מלאות של רסק עגבניות.

2 קוטג

4-5 שיני שום

ביצה

צרור פטרוזיליה

גבינה צהובה מפוררת

אורגנו

פלפל שחור

מלח

חצי כפית סוכר

עלי לזניה

הוראות הכנה

חותכים תבצל ומטגנים בשמן עד להשחמה,בינתיים

מגרדים תעגבניות ותשום בנפרד לקערה,ולאחר שהבצל משחים מוסיפים תעגבניות עם השום למחבת ומערבבים ביחד עם הבצל מבשלים בערך שבע דקות ומוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים, מוסיפים אורגנו בערך כשלוש כפות,קצת מלח ופלפל שחור,טיפה סוכר,וזהו שוב מערבבים מחכים שיתבשל קצת ולאחר מכן מחכים שיתקרר קצת.

לוקחים קערה שופכים את שני הקוטג שוברים ביצה לתוך הקערה,מוסיפים פטרוזיליה(קצוצה דק) קצת מלח ופלפל שחור ומערבבים טוב.

מסדרים עלי לזניה בתבנית שופכים רוטב עגבניות מסדרים שוב עלים ואחכ שמים שכבה קוטג,ולמעלה מפזרים גבינה צהובה.

שמים בתנור בחום של 170 מעלות או 180.

בתיאבון

הערות

מתכון מעולה.

כתבות נוספות