סלט גזר

חדשות כיפה אחת מל"ו 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

ק"ג גזר קלוף ופרוס לפרוסות

מים

בצל בינוני חתוך לטבעות מופרדות

פלפל ירוק חתוך לטבעות

200 גר´ אפונה ירוקה קפואה מופשרת

לרוטב:

שליש כוס שמן תירס או חמניות

חצי כוס סוכר חום

3 – 4 כפות חומץ הדרים

חצי כוס מים, חצי כפית מלח, כף חרדל, כף רוטב רויאל, רבע פית פלפל לבן, שקית משקה מרק עגבניות מהיר הכנה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את הגזר במים שמכסים אותו כ 5- 7 דקות. שוטפים מייד במי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.

שמים בקערת סלט שכבות של גזר, בצל, פלפל ירוק ואפונה לסירוגין.

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.

הסלט נשמר שבועיים במקרר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות