מצרכים
לבסיס: בצק עלים
למילוי: 250 גר´ גבינה לבנה 5%
100 גר´ גבינה בולגרית/ צפתית
100 גר´ גבינה צהובה
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
1/2 כוס שמנת חמוצה
פלפל שחור
מעט שמן לטיגון+בצל גדול פרוס לטבעות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לשטח בתבנית את הבצק בבסיס ובדפנות.
לערבב את כל החומרים של המילוי ( לגרד לפני כן את כל הגבינות הקשות),מי שאוהבת ניתן להוסיף גם בצל ירוק קצוץ לתערובת,לשפוך הכל בתבנית.
לטגן בנפרד את הבצל עד שמזהיב,ולפזרו מעל התערובת, להכניס לתנור ל180 מעלות לכ-30 דק´.
בתיאבון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן