לזניה

חדשות כיפה בקי בובה 02/06/08 00:00 כח באייר התשסח

מצרכים

רוטב עגבניות:

קופסת רוטב עגבניות

2 שיני שום כתושות

קופסת פיטריות

אורגנו, בזילקום, פטרוזליה וכו´ ע"פ הטעם.

מלח פלפל.

מילוי גבינה:

2 קוטג´

2 גבינה לבנה 250 גר´

2 שיני שום

כף פטרוזליה

2 ביצים

1/2 כוס גבינה מגורדת

מלח פלפל

לציפוי:

1/2 כוס גבינה מגורדת או כ-6 פרוסות גבנ"ץ.

חבילת עלי לזניה

הוראות הכנה

לערבב בקערה את כל רכיבי הרסק עגבניות.

לערבב את כל רכיבי מילוי הגבינה בקערה נוספת, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

לסדר שכבה של עלי לזניה בתבנית ועליה למרוח כשליש מרוטב העגבניות.

לסדר שכבה של עלי לזניה ועליה חצי מכמות מילוי הגבינה.

לסדר שכבה של עלי ועליה למרוח כשליש מרוטב העגבניות.

לסדר שכבה של עלי לזניה ועליה חצי מכמות מילוי הגבינה.

לסדר שכבה של עלי ועליה למרוח כשליש מרוטב העגבניות.

משהים לפחות חצי שעה לפני האפיה שאיטריות יתרכו.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180. אופים 20 דק´ ואז מפזרים את הגבינה מלמעלה מחזירים לתנור ואופים עוד 10-15 דק´

הערות

מתאים לתבנית בגודל A4.

כתבות נוספות