מוסקה חצילים

חדשות כיפה רבקושי 02/06/08 00:00 כח באייר התשסח

מצרכים

רוטב עגבניות:

קופסא עגבניות מרוסקות

2 כפות כוסברה

2 כפות פטרוזיליה

שום-מומלץ ברוחב ובנדיבות

כפית סוכר

6 פרוסות בולגרית

12 פרוסות חצילים (אנחנו השתמשנו ב-4 חצילים,כדי שתצא מנה גדולה)

שמן זית

הוראות הכנה

הרוטב:

לבשל כל הרוטב 10 דקות

למרוח פרוסות חצילים בשמן זית,לפזר מעל מלח ופלפל, ולצלות על רשת של תנור בחום גבוה בתנור במשך 10 דקות

הרכבת המנה:

להניח בתבנית 6 פרוסות חצילים,מעל כל חציל להניח פרוסת גבינה בולגרית,ניתן לשים גם פרוסות עגבניה, מעל עוד שכבה של פרוסות חצילים,ומעל הכל ליצוק את הרוטב.

לאפות בתנור במשך 15 דקות,או עד שהנוזלים מתאדים והמנה מתגבשת.

שפתיים ישקו!

הערות

10-12 מנות

כתבות נוספות