חלות

חדשות כיפה השועל ושועלתו 02/06/08 00:00 כח באייר התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כף וחצי מלח

2 קילו קמח

50 גרם שמרים (- 2 כפות)

8 כפות סוכר

6 כוסות מים פושרים

חצי כוס שמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ללוש היטב עד שמתקבל בצק כייפי לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן

להתפיח 30 דקות

ללוש שוב להתפיח 20 דקות ולהכין חלות

אפיה בחום 170-180 מעלות

לא לשכוח הפרשת חלה ולהגיד לכבוד שבת קודש זה מוסיף...

בהצלחה, שירה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אמא שלי אופה דברים נפלאים המתכון הזה עבר מפה לאוזן אך אמא שלי גילתה את סוד הצלחתו.. אז אל תשכחו להוסיף את השמן לקראת סוף הלישה..

המתכון באדיבות אמא שלה שאין כמוה בעולם

כתבות נוספות