חזה עוף חמוץ מתוק עם ליצ'י ואננס

חדשות כיפה אמא רוסיה 28/05/08 00:00 כג באייר התשסח

חזה עוף חמוץ מתוק עם ליצי ואננס, צילום: shutterstock
חזה עוף חמוץ מתוק עם ליצי ואננס, צילום: shutterstock

מצרכים

חומרים:

600 גר´ חזה עוף חתוך לרצועות

1/3 כוס שמן

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

4 שיני שום קצוצות

3 בצלים ירוקים קצוצים

10 פירות ליצ´י משומר

4 טבעות אננס משומר קוביות

2 כפות סוכר

2 כפות חומץ

מלח ופלפל

100 גר´ שקדים קלופים מטוגנים בהיר

למשרה:

2 כפות קורנפלור

2 כפות יין לבן יבש

2 כפות רוטב סויה

2 חלבונים

מלח ופלפל

2 כפות ג´ינג´ר מגורר דק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ההכנה:

1. שמים בקערה את העוף עם רכיבי המשרה ומשהים לחצי שעה.

2. מחממים במחבת /ווק 4 כפות מהשמן ומטגנים את רצועות העוף, מעט בכל פעם, תוך ערבוב, עד שהעוף משנה את צבעו. מעבירים לכלי.

3. מוסיפים למחבת את יתרת השמן מוסיפים את הירקות ומטגנים 3 דקות, מוסיפים את העוף והפירות ומערבבים.

4. מוסיפים את הסוכר והחומץ, המלח והפלפל מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. מעטרים בשקדים ומגישים חם.

אני מתכוונת לבשל נודלס ולהוסיף.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4-5 מנות

המתכון באדיבות הכל מחזה עוף של בני סיידא

כתבות נוספות