מצרכים
חומרים:
600 גר´ חזה עוף חתוך לרצועות
1/3 כוס שמן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
4 שיני שום קצוצות
3 בצלים ירוקים קצוצים
10 פירות ליצ´י משומר
4 טבעות אננס משומר קוביות
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ
מלח ופלפל
100 גר´ שקדים קלופים מטוגנים בהיר
למשרה:
2 כפות קורנפלור
2 כפות יין לבן יבש
2 כפות רוטב סויה
2 חלבונים
מלח ופלפל
2 כפות ג´ינג´ר מגורר דק
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
ההכנה:
1. שמים בקערה את העוף עם רכיבי המשרה ומשהים לחצי שעה.
2. מחממים במחבת /ווק 4 כפות מהשמן ומטגנים את רצועות העוף, מעט בכל פעם, תוך ערבוב, עד שהעוף משנה את צבעו. מעבירים לכלי.
3. מוסיפים למחבת את יתרת השמן מוסיפים את הירקות ומטגנים 3 דקות, מוסיפים את העוף והפירות ומערבבים.
4. מוסיפים את הסוכר והחומץ, המלח והפלפל מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. מעטרים בשקדים ומגישים חם.
אני מתכוונת לבשל נודלס ולהוסיף.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות הכל מחזה עוף של בני סיידא