פשטידת ירקות

חדשות כיפה קרני6 21/05/08 00:00 טז באייר התשסח

מצרכים

לבסיס:

בצק עלים

למילוי:

2 תפו"א

1 בצל גדול

1 בטטה

2 גזרים

2 כפות קמח מצה

2 ביצים

תבלינים:

כף שטוחה של מרק עוף

פלפל שחור, מלח,כורכום (מעט)

הוראות הכנה

לשטח את הבצק בתבנית ובצדדים.

לקלף את הירקות ולגרד בפומפיה גסה, להוציא את הנוזלים, להוסיף את שאר החומרים והתבלינים,לערבב לעיסה אחידה, לשפוך לתבנית ולאפות במשך כ-30 דק´ בחום של 180 מעלות(בתנור שחומם מראש).

הערות

כתבות נוספות