כנפיים ותפו

חדשות כיפה טינקר 13/05/08 00:00 ח באייר התשסח

מצרכים

כנפיים (כמה שרוצים)

תפו"א (כמה שרוצים)

2 בצלים

תבלינים (מלח, כמון, כורכום, פפריקה, פלפל שחור)

טיפה שמן

הוראות הכנה

מתבלים את הכנפיים בכל התבלינים וצולים במולטישף עד שישחימו.

ומוציאים.

חותכים את הבצל לרצועות ומכניסים למולטישף. (עם שאטריות השומן של הכנפיים כאשר הם בושלו)

מכניסים פרוסות תפו"א שתובלו בכורכום ומלח למולטישף..

כאשר תפו"א מוכנים ורכים ניתן להוציא ולהגיש את הכל עם סלט ירקות חיים.

בתיאבון.

הערות

תלוי בכם. טעים ביותר..

המתכון באדיבות אמא שלי.

כתבות נוספות