כדורי בשר ברוטב עגבניות

חדשות כיפה אפונה וגזר 27/06/04 00:00 ח בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

המצרכים לבשר:

לוקחים בשר טחון,

מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה.

מוסיפים ביצה.

ותבלינים (פלפל שחור גרוס, כמון, טבאסקו, פפריקה מתוקה וחריפה, קצת סחוג)

כמה שיני שום (בהגזמה)

פירורי לחם (במידה מספקת שיוכלו להיות כדורים)

בצל מטוגן קצוץ (לא דק מידי)

לרוטב:

בצל

עגבניות טריות,

רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.

(אפשר להוסיף גמבה)

הרבה פטרוזיליה.

אורגנו, מלח פלפל ופפריקה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את החומרים לבשר יחד, ויוצרים עיגולים.

לרוטב:

חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עמוק.

מוסיפים את העגבניות, את הרסק ואת שאר חומרי הרוטב.

מרתיחים את הרוטב- ומפחיתים מעט את האש.

יוצרים כדורים מהבשר- בעזרת כף.

מכניסים לתוך הרוטב.

מבשלים למשך שלושת רבעי שעה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

מומלץ לאכול עם לחם.

כתבות נוספות