תבשיל פתיתים וחומוס

חדשות כיפה מיצמיצ 03/04/08 00:00 כז באדר ב'

מצרכים

2 כוסות פתיתים עגולים

4 כפות שמן זית

3 עלי מרווה

1 כף עלי טימין

2 שיני שום קצוצות

1 בצל אדום קצוץ

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

4 כפות מיץ לימון סחוט

1 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור טחון טרי

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

הוראות הכנה

1. מבשלים את הפתיתים במי מלח, כמו פסטה, עד שהן עשויות. מסננים היטב.

2. שמים במחבת את השמן, מרווה, שום וטימין. מחממים היטב. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן.

3. מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך עירבוב כשלוש דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות.

4. מכבים את האש, מוסיפים פנימה את הכוסברה הקצוצה.

אצלי כמובן שפטרוזליה החליפה את הכוסברה ומסתבר שהתבשיל הזה טעים מאד גם כתוספת קרה.

הערות

מתכון של אהרוני

כתבות נוספות