עוגת בסקוויטים

חדשות כיפה מרגנית השדה 03/04/08 00:00 כז באדר ב'

מצרכים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חומרים+אופן ההכנה

1 חבילת בסקוויטים פתי בר - לסדר שכבה אחת על תבנית

להרטיב את הבסקוויטים במעט קפה נמס מרוכז (חצי כוס מים+ 2 כפיות קפה)

150 גר´ שוקולד מריר

100 גר מרגרינה ----> להמיס בסיר או במיקרו

3 חלמונים - להוסיף לשוקולד

100 גר´ אגוזים טחונים - אופציה להוסיך לתערובת השוקולד.

3 חלבונים

1/4 כוס סוכר ---> להקציף יחד ולערבב עם השוקולד לאחר שהצטנן.

להניח את תערובת השוקלד על שכבת הבסקוויטים. להניח שכבה שנייה של ביסקוויטים ולהרטיב בשאריות הקפה.

1 שמנת מתוקה פרווה - להקציף ולמרוח מעל הבסקוויטים.

עדיף להכין יום מראש ולאחסן במקרר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית חד

כתבות נוספות