מצרכים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
חומרים+אופן ההכנה
1 חבילת בסקוויטים פתי בר - לסדר שכבה אחת על תבנית
להרטיב את הבסקוויטים במעט קפה נמס מרוכז (חצי כוס מים+ 2 כפיות קפה)
150 גר´ שוקולד מריר
100 גר מרגרינה ----> להמיס בסיר או במיקרו
3 חלמונים - להוסיף לשוקולד
100 גר´ אגוזים טחונים - אופציה להוסיך לתערובת השוקולד.
3 חלבונים
1/4 כוס סוכר ---> להקציף יחד ולערבב עם השוקולד לאחר שהצטנן.
להניח את תערובת השוקלד על שכבת הבסקוויטים. להניח שכבה שנייה של ביסקוויטים ולהרטיב בשאריות הקפה.
1 שמנת מתוקה פרווה - להקציף ולמרוח מעל הבסקוויטים.
עדיף להכין יום מראש ולאחסן במקרר.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן