סלט פסטה עם ירקות מטוגנים ועלי תרד

חדשות כיפה מיצמיצ 31/03/08 00:00 כד באדר ב'

מצרכים

סלט פסטה עם ירקות מטוגנים ועלי תרד

500 גרם פסטה בצורת סלילים או קונכיות

1/4 כוס שמן זית

1 חציל גדול

2 קישואים (רצוי זוקיני)

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק

1 פלפל צהוב

שמן לטיגון עמוק

250 גרם עלי תרד קטנים וטריים

250 גרם גבינת פטה מפוררת

150 גרם זיתים שחורים מגולענים ופרוסים, או צימוקי זיתים

1/2 כוס עירית קצוצה

1/2 כוס עלי ריחן קצוצים

4 שיני שום קצוצות

מלח פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים.

2. חותכים את החציל לקוביות, פורסים את הקישואים, מנקים את הפלפלים מגרעינים וגידים וחותכים לרצועות.

3. מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד עד שמזהיב ומוסיפים לקערה.

4. מטגנים את עלי התרד כדקה ומוסיפים לקערה.

5. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים בטמפרטורת החדר.

הערות

כתבות נוספות