לחם בירה

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/03/08 00:00 כג באדר ב'

מצרכים

פחית בירה (330 מ"ל) עם 2 וחצי כוסות קמח תופח, ביצה, קורט מלח, 2 כפות סוכר

אפשר להוסיף אגוזים שלמים או גרוסים

אפשר לצפות בשומשום או בגרעיני חמנייה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבלים (אולי אפשר פחות).

מעבירים לתבנית מאורכת ואופים

כמתכון המקורי כתוב לאפות 50 דקות ב-180 מעלות. לי היה נראהמ מספיק רק חצי שעה, וכך עשיתי. יצא נהדר.

מתאים עם חמאה, שמנת מוקצפת, ריבות

וגם בלי כלום.

אני אהבתי את זה דווקא אם פיקנטי כמו סלט חצילים או ממרח זיתים. אבל זה כנראה עניין של טעם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית אחת מאורכת מתכון מעולה.
הלחם היה טעים כמו טרי גם למחרת. קל להכנה וטעים מאוד!

כתבות נוספות