סלט כרוב, שקדים ושומשום

חדשות כיפה רוצה הריון 27/03/08 00:00 כ באדר ב'

מצרכים

כרוב מרוסק

100 גר´ שקדים

100 גר´ שומשום

1/2 כוס שמן

4 כפות חומץ

2 כפות סוכר

1 כף מלאה חרדל

פלפל שחור

כף א.מרק

מעט מלח

הוראות הכנה

לרסק את הכרוב.

להכניס את השקדים למים רותחים, לקלף ולנגב.

לטגן אותם בחצי כוס שמן ולהוציא. לטגן את השומשום בשמן של השקדים.

לערבב איתם את יתר החומרים, להכניס למקרר ולפני ההגשה לשפוך על הכרוב.

הערות

מתאים לרבע כרוב מרוסק

המתכון באדיבות גיסתה של אחותי

כתבות נוספות