מצרכים
כ100 גרם בסקוויטים מפוררים
2 כפות חמאה
100 גרם שוקולד
כף שמן
חצי מיכל שמנת להקצפה
כף גדושה ריבת חלב
תבנית עגולה קטנה (אפשר להכפיל את הכמות ולהשתמש בתבנית גדולה יותר)
הוראות הכנה
1. ממיסים בסיר על האש את החמאה ומערבבים עם הבסקוויטים, מעבירים לתבנית ומשטחים.
2. באותו הסיר ממיסים את השמן והשוקולד.יוצקים על הבסקוויטים את התערובת החמה.
3. מקציפים את השמנת, ואחרי שהיא מוכנה מערבבים עם ריבת החלב. יוצקים מעל השוקולד.
הערות
אחרי ההכנה שמרתי זמן קצר מאוד במקפיא. לטווח ארוך יותר- נראה לי שאפשר במקרר...