רצועות עוף

חדשות כיפה מיכלי&סמיילי 24/02/08 00:00 יח באדר א'

מצרכים

12 רצועות חזה עוף

1 כפית אבק מרק עוף

1/2 כפית תבלין "גריל"/פיקנטי

1 ביצה

חבילת ביסלי גריל קטנה

3 כפות פירורי לחם

5 כפות שמן

הוראות הכנה

מועכים את הביסלי(כשהחבילה עוד סגורה...)עד שנהיה פירורים ושופכים לצלחת ומערבבים עם פירורי הלחם.

את רצועות העוף טובלים בצלחת עם כל שאר החומרים(לערבב את הכל חוץ מהשמן)ואח"כ לטבול את הרצועות בצלחת עם הפירורים ולשים בתבנית עם נייר פרגמנט.

אחרי שכל הרצועות מוכנות על הנייר, לעבור עם מברשת טבולה בשמן ולמרוח על כל רצועה.

לשים בתנור לכ15 דקות.

הערות

12 רצועות את הרצועות המוכנות אפשר לטבול בקטשופ או מיונז-זה נורא טעים!!!

כתבות נוספות