מצרכים
1 קופסת טונה (עדיף בשמן) מסוננת,
¨ 2 בצלים
¨ 2 עגבניות בשלות,
¨ פלפל חריף (לפי הטעם, אפשר לוותר,
¨ כף גדושה רסק עגבניות,
¨ מלח, אורגנו-לא שמתי לא היה לנו
הוראות הכנה
לטגן את הבצל והפלפל חריף עד שיהיה שקוף אבל לא זהוב. להוסיף את הטונה ולהמשיך לטגן עד שיזהיב. להוסיף עגבניות ורסק עגבניות, לטבל ולבשל עד לאידוי הנוזלים. (כמו מטבוחה)
את המלית אפשר למלא בבצק עלים,לקחת ביצה למרוח מעל הבצק, לאפות עד שמשחים.
בתאבון....