מרק אפונה סמיכה

חדשות כיפה מיכאלהיעל 16/01/08 00:00 ט בשבט התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

שתי כוסות של אפונה ירוקה (אפשר יותר וככה יצאה יותר סמיך)

3-כפות שמן

מלח

הוראות הכנה

מחממים את השמן

שמים את אפונה, ל2 דקות

מוסיפים מים

ואחרי רתיחה, על אש נמוכה

לבשל בין 2 ל3 שעות עד שלא רואים אפונה.

אחר כך לשים את המלח

מומלץ לבדוק מידי פעם ולערבב

הערות

המרק מעולה!!
מאפשר לעשות הרבה דברים!!
מומלץ כשמגישים לשים כמה טיפות של לימון טרי
-המרק הזה הוא כבד, ומשביע אז יכול להיות ארוחה העיקרי

כתבות נוספות