מאפינס שוקולד-בננה

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/12/07 00:00 טז בטבת התשסח

מצרכים

4 בננות, 150 גרם שוקולד מריר,

100 גרם חמאה (אפשר להפוך לפרווה ע"י שימוש במחמאה, כמובן),

כוס סוכר,

2 ביצים,

כוס וחצי קמח,

כפית א´ אפייה,

מעט תמצית וניל.

הוראות הכנה

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מועכים את הבננות במזלג. ממיסים את השוקולד עם החמאה והסוכר. מערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך ערבוב נמרץ. מוסיפים את הבננות ובוחשים היטב. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים בעדינות לתערובת. משמנים תבנית שקעים ומעבירים לתוכה את התערובת. אופים כ-15 דקות. מצננים על רשת.

הערות

12מאפינס בגודל סטנדרטי

כתבות נוספות