מצרכים
לבצק:
200 גרם מרגרינה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
1 סוכר וניל
1.5 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
למילוי:
1שמנת מתוקה להקצפה
4 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר
3גביעים שמנת חמוצה
1 חבילת אנסטנט פודינג וניל
500 גר´ גבינה לבנה
100 גרם שוקולד לבן מומס
הוראות הכנה
* לשים את חומרי הבצק לבצק אחיד.
* מחלקים ל 1/3 ו2/3. 2/3 משטחים בתבנית שבה תהיה העוגה כולה,1/3 מניחים בתבנית אחרת.
* אופים את שתיהן עד להזהבה ומקררים. את השליש מפוררים לפירורים (זה מתפורר ממש בקלות, ברגע שנוגעים).
הכנת המילוי:
* מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר וניל
* בקערה אחרת מערבבים את כל שאר חומרי המילוי (גבינה, סוכר, שמנת חמוצה, פודינג, שוקולד לבן)
* מוסיפים את הקצפת בתנועות עטיפה אל שאר חומרי המילוי
* יוצקים את התערובת על הבצק האפוי, ומעל את הפירורים.
אפשר לגרר שוקולד לבן מעל.