עוגת שמנת

חדשות כיפה יעלי :-) 19/12/07 00:00 י בטבת התשסח

מצרכים

לבצק:

200 גרם מרגרינה

חצי כוס סוכר

2 ביצים

1 סוכר וניל

1.5 כוס קמח

1 שקית אבקת אפיה

למילוי:

1שמנת מתוקה להקצפה

4 שקיות סוכר וניל

חצי כוס סוכר

3גביעים שמנת חמוצה

1 חבילת אנסטנט פודינג וניל

500 גר´ גבינה לבנה

100 גרם שוקולד לבן מומס

הוראות הכנה

* לשים את חומרי הבצק לבצק אחיד.

* מחלקים ל 1/3 ו2/3. 2/3 משטחים בתבנית שבה תהיה העוגה כולה,1/3 מניחים בתבנית אחרת.

* אופים את שתיהן עד להזהבה ומקררים. את השליש מפוררים לפירורים (זה מתפורר ממש בקלות, ברגע שנוגעים).

הכנת המילוי:

* מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר וניל

* בקערה אחרת מערבבים את כל שאר חומרי המילוי (גבינה, סוכר, שמנת חמוצה, פודינג, שוקולד לבן)

* מוסיפים את הקצפת בתנועות עטיפה אל שאר חומרי המילוי

* יוצקים את התערובת על הבצק האפוי, ומעל את הפירורים.

אפשר לגרר שוקולד לבן מעל.

הערות

כתבות נוספות