פסטה מוקרם קליל ומהיר (באמת)

חדשות כיפה גוזם 30/10/07 00:00 יח בחשון התשסח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

פסטה

מיכל שמנת חמוצה 15%

גבינה צהובה מגוררת

מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

אף פעם לא יוצאים לי מוקרמים טובים, והפעם בגלל שמיהרתי- אילתרתי משהו- ויצא טוב.

(וזו אגב, ההוכחה לכך שזה אכן מתכון קל ומהיר...)

בעודי מרתיחה מים בקומקום חשמלי, גרידתי גבינה צהובה מ3 פרוסות (לא יודעת כמה זה בגרמים.)

מבשלים את הפסטה.

כשהיא מוכנה- מסנננים, ומערבבים עם השמנת(לדעתי אפשר לעשות את זה עם כל גבינה כלשהיא)והתבלינים.

מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגוררת- זה קישוט חמוד- ואחר כך כשאוכלים מערבבים וזה מקרים את העסק.

זהו!

הערות

באמת קל ומהיר

כתבות נוספות