ירקות בביצים

חדשות כיפה דובשניה 24/10/07 00:00 יב בחשון התשסח

מצרכים

1 קשוא

1גזר

1 תפוח אדמה

1 גזר

חצי כוס שעועית מבושלת

חצי כוס חומוס מבושל

2 עגבניות

בצל יבש

כפית מלח

פפריקה מתוקה

כמון

פלפל שחור

כוס מים

כוס מים רותחים

50 גר´ גבינה צהובה מגוררת

4 ביצים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1.לטגן את הבצל עד שישחים

2. להוסיף את הירקות כשהם חתוכים לריבועים קטנים.

3. לבשל עד שיתרכך תוך כדי ערבוב ולהוסיף את העגבניות כשהן קצוצות

4.לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהוסיף את השעועית והחומוס.

5. להוסיף את כוס המים , להמשיך לערבב

5 דקות , לכסות ולבשל על אש קטנה 10 דקות להוסיף מידי פעם מים אם צריך

6. להוסיף מלח ותבלינים ועוד מעט מים אם צריך

לבשל עוד חמש דקות . לכבות את האש ולפזר מעל את הגבינה הצהובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

2-4 סועדים מתכון זה המצאתי לבד , יתכן שהוא מופיע בספרי בישול ולא ידוע לי.
אפשר לוותר על הגבינה הצהובה ולהוסיף במקום ביצים כמספר הסועדים ולהמשיך לבשל עד שיתקרשו הביצים

המתכון באדיבות מתכון עצמי

כתבות נוספות