מאפינס בננות ושוקולד

חדשות כיפה גוזם 11/10/07 00:00 כט בתשרי התשסח

מצרכים

1 כוס שמן

3 ביצים

1 כף תמצית וניל

2/3 כוס סוכר

2-3 בננות בשלות

1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם)

1 כוס אגוזים קצוצים או 100 גר´ שוקולוד מריר קצוץ גס

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים (חוץ מהאגוזים/שוקולד) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית חלקה.

מוסיפים את האגוזים/שוקולד (אפשר גם שניהם!!!) ומערבבים ביד!

מעבירים לתבנית שקעים משומנת ומקומחת.

אופים ב-180 מעלות(מחומם מראש)

טיפים שלי (כאחת שעושה את המאפינס האלה כל פעם שיש לה בננות בשלות יתר על המידה):

1. אפשר לותר על התמצית וניל

2. הכי פשוט להכניס לתבנית השקעים "מנג´טים" ובתוכם לשים את התערובת- במקום לשמן ולקמח.

3. ל"בריאים" שביננו- אפשר להחליף במתכון את הקמח לקמח מלא, סוכר חום ובמקום חתיכות שוקולד לשים חתיכות תמר קצוץ.

הערות

כ-15 מאפניס

כתבות נוספות