מצרכים
בצק:
3 כוסות קמח.
200 גרם מרגרינה רכה מאוד!
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר.
קצף:
4 חלבונים
2/3 כוס סוכר
1 איסטנט פודינג וניל
200 גרם שוקלד מריר מגורד.
כוס ריבת פטל.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לחמם את התנור לחום בינוני (180)
להכין את הבצק וחלק קטן לשים במקרר ואת כל השאר לשים בתבנית ולאחריה בתנור לאפות 20 דק´ תוך כדי להקציף את הביצים וכשמתחיל להיווצר קצף לשפוך את הסוכר ב3-4 פעמים. להקציף את הקצף עד שיהיה גמיש ולערבב עם האיסטנט פודינג.
שהבצק יוצא מהתנור למרוח על הבצק את הריבה ומעליה 100 גרם שוקלד מגורד.
לשים מעל את הקצף עם האיסטנט פודינג וניל ומעל הכל לפזר 100 גרם שוקלד מגורד וחתיכת הבצק שהייתהב במקרר לגרד ולשים מעל
משך האפייה 30 דק´
עוגה מעולה וממש קלה להכנה! מתאימה גם לזמנים מיוחדים.
בהצלחה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות נראה לי מעוגות לכל עת