מצרכים
תרנגולת בינונית מוכנה למילוי, כלומר ריקה, 1 - 2 כפיות חרדל, 50 גרם מרגרינה רכה, 3 כפות דבש, 8 שיני שום כתושות, 4 כפות רוטב סויה, בצל שלם קלוף, חצי כוס מים, רדיד אלומניום.
הוראות הכנה
הכנה: מערבבים בקערה את רוטב הסויה עם החרדל, המרגרינה והשום. מניחים את העוף בתבנית. מברישים אותו בבלילה מבפנים ומבחוץ. מכניסים את הבצל לתוך העוף ויוצקים לתבנית כוס מים. מכסים את התבנית בנייר אלומניום ואופים בתנור חום בחום בינוני (180 מעלות). במשך 50 דקות. כדאי להפוך את העוף כל פעם לכיוון אחר, כך שיאפה היטב מכל צדדיו. מידי פעם שופכים עליו את הנוזלים שהצטברו בתחתית מורידים את רדיד האלומניום ומגבירים את החום ל=200 מעלות ואופים 5 - 10 דקות עד שהעוף משחים.