מצרכים
1 כוס שמן
2 ביצים
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום (אפשר גם סוכר חום)
1-1/3 כוסות קמח (אפשר חום)
3 כוסות קוואקר
1 כפית סודה לשתיה
הוראות הכנה
מערבבים את השמן סוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את החומרים היבשים - מערבבים היטב. יוצרים כדורים (בעזרת ידיים רטובות) ומניחים על תבנית (עם נייר אפיה) במרווחים די גדולים (העוגיות מתפשטות) ואופים בחום 180 במשך 8-10 דקות (העוגיות צריכות להיות רכות מאוד כשמוציאים אותן).
גיוונים ותוספות:
צימוקים, שוקולד צ´יפס, שברי שוקולד פרה/מריר/לבן ועוד כיד הדמיון הטובה.
הערות
מתאים להכנה עם ילדים הם מאוד אוהבים להכין עיגולים
המתכון באדיבות אמא