מצרכים
לבצק:
חצי חבילת מרגרינה
2 כוסות קמח
כפית מלח
ביצה
1-2 כפות מים
למלית:
שקית ברוקולי סנפרוסט
מלח, פלפל שחור וכף א. מרק בצל
2-3 ביצים
1 שמנת צימחית
אגוז מוסקט
הוראות הכנה
לקרר את הבצק קצת (אני שמה בפריזר ל-5 דקות) לרדד על תבנית פאי, כדאי קצת לחורר במזלג.
למלית:
שקית ברוקולי סנפרוסט - לאדות על בצל פרחים קטנים-בינוניים בתוספת מלח, פלפל שחור וכף א. מרק בצל, עד שמפשיר (לא להוסיף מים, גם ככה צריך לסנן אחרי שמפשיר).
אחרי שהתרכך לערוך את הפרחים על הבצק.
בקערה לערבב:
2-3 ביצים
1 שמנת צימחית
אגוז מוסקט
לשפוך את התערובת על פרחי הברוקולי. לאפות בחום בינוני עד שמזהיב ומתייצב.