מוס\ גלידת שוקולד. מצויינת.

חדשות כיפה אין כמו.. 20/08/07 00:00 ו באלול התשסז

מצרכים

300 מ"ל שמנת מתוקה

3 ביצים

300 גרם שוקולד

4 כפות ליקר(עדיף סברה.)

כפית נס קפה.

30 גרם חמאה.

5 כפות סוכר.

הוראות הכנה

1.מקציפים את השמנת המוקה בקערה גדולה.

2. מפרידים את שלושת הביצים ומקציפים.מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים עד להיווצרות קצף חזק(ככה אומרים?..)

3. ממיסים את השולד עם החמאה ,אפשרי במיקרוגל.

4. מוסיפים לשוקולד את החלמונים, הליקר והנס קפב ומערבבים.

5. מערבבים את השוקולד עם השמנת המתוקה, ומוסיפים הכל לקצף(בתנועת עטיפה.)

6. יוצקים הכל לתבנית חד"פ, או לקופסת איחסון גדולה. מכניסים למקפיא ל24 שעות ו...ננים..

מי שנוהג ללקק את הכלים לא ירצה להפסיק הפעם. זה פשוט מעדן...

בתאבון ובהצלחה..

הערות

תבנית גדולה. בערך 10 מנות+ באמת שזה מצויין. קל להכנה וממש מומלץ.
ניתן להכין עם ריץ, שוקולד מריר ומרגרינה. יוצא שונה מעט אך פרווה

המתכון באדיבות מתכון שראיתי בעיתון, ניראה לי מעריב

כתבות נוספות