מצרכים
300 מ"ל שמנת מתוקה
3 ביצים
300 גרם שוקולד
4 כפות ליקר(עדיף סברה.)
כפית נס קפה.
30 גרם חמאה.
5 כפות סוכר.
הוראות הכנה
1.מקציפים את השמנת המוקה בקערה גדולה.
2. מפרידים את שלושת הביצים ומקציפים.מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים עד להיווצרות קצף חזק(ככה אומרים?..)
3. ממיסים את השולד עם החמאה ,אפשרי במיקרוגל.
4. מוסיפים לשוקולד את החלמונים, הליקר והנס קפב ומערבבים.
5. מערבבים את השוקולד עם השמנת המתוקה, ומוסיפים הכל לקצף(בתנועת עטיפה.)
6. יוצקים הכל לתבנית חד"פ, או לקופסת איחסון גדולה. מכניסים למקפיא ל24 שעות ו...ננים..
מי שנוהג ללקק את הכלים לא ירצה להפסיק הפעם. זה פשוט מעדן...
בתאבון ובהצלחה..
הערות
המתכון באדיבות מתכון שראיתי בעיתון, ניראה לי מעריב