משפחה - קניידלך לפסח - כופתאות

עכשיו במדור היועצים

  1. מירנהדפנה מאיר
  2. המשך לשאלהד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  3. המשך לגיסתי...ד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  4. עלות התאמת דיאפרגמהדפנה מאיר
  5. גיסתי....ד"ר צבי מוזס, מכון שילה

קניידלך לפסח - כופתאות

איך אפשר בלי ? מתכון פשוט לקנידלייך כשרים לפסח.

י"ג ניסן תשס"ג, 15/04/2003 00:00


מצרכים :
כוס שמן
3 כוסות מים
1/2 1 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1 כף מלח
קורט אבקת פלפל שחור
קורט אבקת פפריקה מתוקה

אופן ההכנה
יוצקים שמן ומים לסיר ומרתיחים ומכבים מוסיפים תוך כדי בחישה - קמח מצה + ביצים + תבלינים. אם יש צורך משפרים לפי הטעם.
מרתיחים סיר מים או סיר מרק צח יוצרים כופתאות / כדורים קטנים ומחליקים למרק, מבשלים בתוך המרק 15 דקות בכלי מכוסה , על להבה נמוכה.
הקניידלך מוכנים כשהם צפים.

**אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה.
** יוצאים 25 יחידות בערך.

לחצו על הלייק ותקבלו את כל הסיפורים לפייסבוק שלכם
תגובות
כתוב תגובה



תמונה
1. ללא נושא
אורנית 4/12/2006
ממש טעים מצויין
תמונה
2. כוס שמן???
יוסף 4/16/2006
כוס שמן--מה קרה? ממש אין צורך.
מספיק כ-4 כפות .
ואפשר רק 3 בצים. זה מניסיון.
ומה הקשר לפפריקה מתוקה?
אפשר במקום מלח--אבקת מרק. יותר טעים.
תמונה
3. כוס שמן?!?!
ארי 4/4/2007
זה לא אמור להיות מיונז...
בקשר למה שיוסף כתב: במקום להוסיף אבקת מרק, לא כ"כ בריא, עם כל המונוסודיום גלוטומט, תנסה להוסיף כמה כפות מהמרק עצמו.
תמונה
4. המונוסודיום גלוטומט?
טל 4/13/2008
המונוסודיום גלוטומט קיים כמעט בכל מוצר שקונים בסופר, לא רק מאבקת מרק...
תמונה
5. למה כל כך הרבה שמן
לאה שלום 4/8/2009
מספיק 2 כפות שמן לכל כוס קמח מצה.
1-2 ביצים מלח ופלפל, ומים פושרים כמה צריך, כדי שיהיה אפשרות לעשות כופתאות ביד. מבשלים במים רותחים עם מלח!!
תמונה
6. למה??
עדן 4/9/2009
למה כוס שמן???