פורום מתכונים

מתכון: עוגת לקח-זפונז וניל

מאת: מיצמיצ מתאריך3/16/2005 12:06:00 AM

מתכון: עוגת לקח-זפונז וניל

רכיבים:
5 ביצים
150 גרם סוכר
קורט מלח
20 מ"ל שמן
20 מ"ל מיץ תפוזים
140 גרם קמח תופח

*לעוגת "לקח" חומה
125 גרם קמח
15 גרם קקאו

אופן הכנה:
1. מקציפים ביצים, סוכר וקורט מלח עד קצף לבן ובהיר
2. מנמיכים את המהירות ומוזגים את הנוזלים ומערבבים למספר שניות.
3. מורידים מהמיקסר ומקפלים פנימה את הקמח
4. מוזגים לתוך רינג ואופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-35-40 דקות.

הערות:
אפשר להוסיף תוספות - פקאנים, שוקולד צ´יפס, קוקוס - כאוות נפשכם! לא להגזים כמובן עם הכמויות.

מקור המתכון:
ערן שורצברד - בישולים


שלח מסר למחבר ההודעה הדפס הודעה שלח לחבר שמור